Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/inspirad/public_html/differentbbq.com/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/inspirad/public_html/differentbbq.com/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/inspirad/public_html/differentbbq.com/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
Different BBQ

Škola kuvanja Jim & Beky Johnson

(Američka BBQ kuhinja)Iskoristite jedinstvenu šansu!
U dvodnevoj školi kuvanja savladajte sve tajne američke kuhinje. Čuveni Džim Džonson nesebično deli BBQ savete i trikove.
Na dvodnevnom kursu naučićete kako pripremiti piletinu svetske klase (world-class chicken), svinjetinu (pulled pork), rebra (ribs) i brisket (govedja prsa) - dugo i na niskoj temperaturi (low & slow).
Cena kursa za školu kuvanja:: 17.850 din
Prijavite se odmah!

Jim Johnson

Instruktor na Jack Daniels BBQ dogadjajima za ''Medjunarodne Timske Instruktore“, na BBQ festivalu „Memphis in May“ i instruktor za KCBS-ov internacionalni tim. (Pruža detaljne instrukcije o Low&Slow (Niskim i Sporim) procesom kuvanja;
Radi sa mesarima kako bi pokazao Američke „rezove“ i „obrade“mesa; Profilima ukusa (aroma) uz pomoć u pravljenju Začina i Soseva, i kako oni upotpunjuju gotov proizvod).

Dostignuća

-30+ godina kuvanja na BBQ festivalu „Memphis in May“ i KCBS BBQ takmičenjima
- 78 ukupno Velikih Šampionata na kombinovanim takmičenjima
- Preko 100 Velikih Šampionata na kombinovanim takmičenjima
- 17 „Memphis in May“ Velikih Šampionata 1998. samostalno, 4 puta je završio prvi u sve 3 kategorije
- 7 KCBS-ove 180-ke ( Savršen rezultat)
- Prvi u „Whole Hog“ na Jack Daniels Svetskom Šampionatu

Nagrade

- Džim je primio „Memphis in May Founders Day“ nagradu za usluge u BBQ zajednici 2009. Godine
- 2003. Godine je primio KCBS Ambasadorsku nagradu za dostignuća u BBQ zajednici
- Dzim je jedini Internacionalni BBQ instruktor za KCBS. Od 2011. je obišao Holandiju, Dansku, Belgiju, Italiju, Nemačku, Veliku Britaniju, Estoniju, Češku, Madjarsku, Kanadu, Australiju i Kostariku.
- Dzim je bio BBQ ambasador za „Krafts Food“ kompaniju

Zanimljivosti

- Kuvao za Predsednika Bila Klintona, Senatora Freda Tomsona.
- Pomagao NBC-evom meteorologu Al Rokeru kada se takmičio na „Memphis in May“
- Pojavio se na televizijskoj mrezi „ Food Network“ Pole Din
- Kuvao za Marka Sanforda – guvernera Severne Karoline 2007.
Džim ima vlastitu TV emisiju, možete ga gledati ovde.
Zvanični sajt je http://www.jimjohnsonbbq.com/

Becky Johnson

Karijera Becky Johnson u turističkoj agenciji je trajala više od 20 godina i u zadnjih 10 godina se specijalizovala za Internacionalna putovanja. Ovo se pokazalo kao velika pomoć kada joj je bila ukazana šansa da putuje i uči „low & slow“ Južnjacki Stil kuvanja (roštiljanja). U zadnjih 9 godina, ona je kuvala i za „Memphis in May“ i za KCBS takmičenja, tako sto je završila u top 10 timova nekoliko godina. Osnovala je sopstveni tim (Becky Sue's BBQ), i takmiči se sa tim imenom i dan danas, kada joj vreme dozvoli (kada nadje vremena).

Putovala je u zadnjih nekoliko godina kroz Evropu i Kanadu pomažući njenom mužu Dzimu sa kursevima kuvanja u Južnjackom BBQ stilu. 2011. se pridružila oficijalnom (zvaničnom) KCBS internacionalnom timu da promoviše ovaj stil Američkog kuvanja i takmičenja. Beki takodje pomaže u kursevima u Internacionalnim Timovima u sklopu Medjunarodnog Jack Daniels BBQ festivala.